Zsúrok szervezése és lebonyolítása

Minden kisgyermek más és más. A szülinapi zsúrjáról is mindannyiuknak határozott elképzelései vannak. A Kiskuckós zsúrok szervezésekor igyekszünk minden ünnepeltnek a saját egyéniségéhez és személyiségéhez alkalmazkodva megteremteni egy barátságos, családias légkört, ezáltal válik egyedivé és varázslatossá minden velünk eltöltött szülinap.

A zsúrok különböző hangulatúak és tematikájúak, ám a környezettudatosság, a fenntarthatóság, a letisztult, natúr és természetközeli eszközök, díszek és játékok minden alkalommal jelen vannak. A védjegyünkké vált kuckózós sátor pedig szintén elengedhetetlen része a bulinak, hiszen, ha valaki kifárad a sok játékban, vagy egyszerűen csak pihenne egy kicsit csendben, akkor ide bebújhat a párnák, plüssök valamint puha takarók közé és erőt gyűjthet a következő játékhoz.

Mindamellett, hogy megtervezzük, megszervezzük, és megtartjuk szemed fényének felejthetetlen ünneplését, szívesen segítünk abban is, hogy ha nem otthon szeretnétek tartani, akkor megkeressük a megfelelő helyszínt, elkészítjük a meghívókat, megrendeljük a tortát, beszerezzük az enni és innivalókat valamint az esetleges búcsúajándékokat a kispajtásoknak.

Ételérzékeny gyermekek szülinapját is szívesen vállaljuk, mivel a vegán életmódban és a cukorbeteg diétában személyesen is érintettek vagyunk.

Ha nektek is fontosak az általunk képviselt értékek, és úgy gondoljátok, hogy a gyerkőceiteknek is nagy élmény lenne így ünnepelni a barátaikkal, akkor keressetek minket bizalommal.