Esküvői gyermekfelügyelet

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lenni. Sok esküvőn vettünk már részt és minden alkalommal küldetésünknek tekintjük, hogy számotokra valóban a legszebb nap lehessen és közösen tudjatok ünnepelni, részt venni a lagzin családotokkal,  barátaitokkal. Az esküvő a gyermekek számára is egy különleges alkalom, hiszen most nem ők vannak a középpontban, hanem ti. 

Tudjuk, hogy ti is a legjobbat szeretnétek a veletek ünneplő gyerekeknek, ezért találtatok ránk. 

Nagy örömmel vállaljuk, hogy segítünk nektek a  felügyeletüket megoldani eme jeles napon az ország bármely pontján.

A gyereksarok kialakítása mind hangulatában, mind tematikájában alkalmazkodik a ti elképzeléseitekhez, az esküvőtök témájához. Natúr, természetes, környezetkímélő játékainkkal, eszközeinkkel és előzetes pedagógiai ismereteinket felhasználva könnyen megtaláljuk a közös hangot minden korosztállyal, így nyugodtak lehettek, hogy jó kezekben lesznek, nem fognak unatkozni, maradandó élményként fognak emlékezni az esküvőtökre és a lagzitokra.

Ezen alkalmakra készülünk maszatolásmentes kézműves tevékenységekkel, mesékkel, színházzal, játékokkal és a védjegyünkké vált sátorban kuckózás lehetőségével.

Amennyiben úgy érzitek, szükségetek van ránk,  hogy levegyük a terhet a vállatokról, kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot.