Egyéb gyerekprogramok

Ha a cégnél sok a kisgyermekes szülő és gyermekbarát rendezvényt szeretnétek tartani, ha családos fesztivált szerveztek vagy a táboroztatás során szükség lenne egy jó programra, akkor jó helyen jártok! 

Ha számotokra is fontos a környezetvédelem és ti is szeretnétek tenni azért, hogy az ilyen nagy események alkalmával a lehető legkevesebb szemetet termeljétek és közben a gyermekeitek, unokáitok számára mégis felejthetetlen élményt nyújtsatok, akkor nagy szerencse, hogy ránk találtatok! 

Változatos, kreatív és egyedi gyermekprogramok szervezésében és lebonyolításában szeretnénk segíteni nektek. Környezettudatos, fenntartható, natúr és természetközeli játékaink és eszközeink széles tárházával vállalunk kitelepüléseket a fent említett alkalmakra.  A már védjegyünkké vált kuckózós sátor természetesen minden helyszínen felállításra kerül, és nyitva áll a megfáradt, pihenni, szusszanni vágyó gyerkőcök előtt. 

A rendezvény jellegétől, a résztvevő gyermekek nemétől, életkorától és létszámától függően többfajta programot tudunk biztosítani. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket és úgy érzitek, hogy a közös munkánk eredményes és gyümölcsöző lenne, keressetek minket bizalommal!